Съществува схващане, че у всяка жена се крие по една древногръцка

...
Съществува схващане, че у всяка жена се крие по една древногръцка
Коментари Харесай

Коя древногръцка богиня се крие в теб според зодията ти

Съществува разбиране, че у всяка жена се крие по една древногръцка богиня. Те са отразяват същността ни, а понякога напълно покриват характера ни.

Ако постоянно си се чудила коя древногръцка богиня се е вселила в теб и от кое място идва твоя манталитет, то си попаднала на точното място – през днешния ден ще те съпоставим с богиня и ще схванеш на коя приличаш и за какво би трябвало да се гордееш с това!

Овен/Телец – Артемида (Феминистката) -Тя никога не остарява! Красива, интелигентна, независима и не разрешава на който и да е мъж да й влезе под кожата. Често употребява представителите на мощния пол и даже е способна да ги измами в името на триумфа си.

Близнаци/Рак – Хера – Семейната жена – Бракът и фамилията й са най-големите полезности за нея. Разбрана и деликатна жена, до момента в който не засегнеш най-милите й неща.

Лъв/Дева – Атина Палада – Кариеристката – Мъдра и умна жена, привикнала всичко да прави сама. Има рисково мощна вътрешен глас и това, дружно с острия й разум, й разрешава да пораства в кариерата. Имате възприятието, че никога не се уморява, а, като благата й усмивка премине в режещ взор, напряко настръхвате.

Везни/Скорпион – Афродита – Съблазнителката – За тези дами възрастта няма значение. Те постоянно могат да завъртят главата на който мъж си решат. Веднага усещат какво подхожда на съответния господин и му се показват в облика на идеалната жена. Опасни са!

Стрелец/Козирог – Деметра – Грижовната майка – Всъщност във всяка жена има по малко от тази богиня. Но при някои дами тя е обзела цялото им създание. Не ги интересува нищо, с изключение на триумфа и положителното на децата им. Понякога това се трансформира в фикс идея, която лимитира самостоятелната детска същина.

Инфо: https://www.edna.bg

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР